Gruas Tarragona
salvamento-en-carretera02
salvamento-en-carretera01
remolcaje-de-hormigonera
grua-inicio
salvamento-en-carretera03
entrada
Vector-Laurel-Shape-psd48403 XXX
AVÍS LEGAL
En compliment de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic a Espanya, us informem que aquest lloc Web és propietat de GRUAS TARRAGONA, S.A., en endavant GRUAS TARRAGONA, amb domicili a la Ctra. de Valencia km 1156, 43110, LA CANONJA (TARRAGONA), amb C.I.F. número A43057876 i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona amb les dades següents: Llibre 236, vol. 311, pàgina 152, 5239 llençol, inscripció 1587 núm.
Per a qualsevol dubte o suggeriment, contacti amb nosaltres al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o al telèfon 977 551 288.
Aquest lloc Web es regeix per la legislació aplicable només a Espanya, sotmeses a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta pàgina web.
Accés al nostre lloc Web per l'usuari és gratuït i està subjecta a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents condicions generals d'ús vigents en el moment de l'accés, si us plau, llegeixi atentament. L'usuari quan fa servir el nostre lloc web, els seus continguts i serveis, accepta i sotmet expressament a les condicions generals d'ús de les mateixes. Si l'usuari no ha estat d'acord amb aquestes condicions d'ús, no cal utilitzar aquest portal i operar a través de la mateixa.
En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis i fins i tot suprimir-la de la xarxa, com així com serveis i prestats contingut, de forma unilateral i sense previ avís.
A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de GRUAS TARRAGONA o de tercers que va adquirir els drets d'explotació i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i Industrial.
L'usuari només té l'ús de la mateixa a privat dels mateixos, sense ànim de lucre i necessita autorització de GRUAS TARRAGONA o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.
L'establiment d'enllaços al nostre lloc web no atorguen cap dret sobre ell i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés al nostre lloc Web, la reproducció total o parcial de les imatges i el contingut del nostre lloc queda prohibida en altres pàgines. També, simplement establir que un enllaç al nostre lloc Web no dóna dret a concedir la categoria d'associat o soci de GRUAS TARRAGONA.
Absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.
B. CONDICIONS D'ACCÉS
Accés al nostre lloc Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, GRUAS TARRAGONA es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En qualsevol cas, aquests serveis seran degudament identificats a la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.
L'usuari a d'accedir a la web segons la bona fe, a les normes d'ordre públic, i a aquestes condicions d'ús. S'accedeix a la pàgina Web sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis causats a tercers o a nosaltres mateixos.
L'usuari té expressament prohibit l'ús i obtenir la prestació dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina Web, per procediments diferents de les establertes en aquestes condicions d'ús i en el seu cas en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis continguts en altres Webs que es pugui accedir mitjançant els enllaços a la nostra pàgina Web posa a la vostra disposició, les comuniquem GRUAS TARRAGONA, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol tipus que poguessin derivar per l'ús d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per l'usuari.
GRUES TARRAGONA es reserva el dret d'emprendre accions legals contra els usuaris que vulnerin les presents condicions d'ús, acceptant l'usuari que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal del mateix, romanen en vigor fins els períodes de limitació de les infraccions.
C. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors essencials de GRUAS TARRAGONA, que s'ha compromès a garantir la privacitat de l'usuari o visitant, en tot moment i en totes les interaccions amb ell. GRUES TARRAGONA també es compromet a no recollir informació innecessària sobre l'usuari. A més, tractarem les dades personals que l'usuari pugui facilitar a través de la nostra pàgina web amb extrema diligència.
D'acord amb orgànica Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD) i el Reial decret 1720 / 2007 de desenvolupament de la LOPD, us informem que la utilització de determinats serveis al nostre lloc Web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través dels formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquestes seran tractades i incorporades als fitxers de GRUAS TARRAGONA, propietari i responsable de la mateixa. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment al tractament dels mateixos, si de caràcter revocable i sense efectes retroactius.
D'altra banda podem informar vostè que tots els nostres fitxers estan legalment inscrits en el Registre General de dades personals de l'Agència Espanyola de protecció de dades, així com per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720 / 2007 que regula el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.
L'ús de les seves dades personals
Les dades que demanem són adequats, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a les quals són recollits i són només cal subministrar-los quan el tractament de les dades és necessari per complir amb les finalitats legítimes de l'entitat. També certificar-nos que totes les dades que facilitades són veritat, veraç i rellevants per a la finalitat per a la qual podem sol·licitar-los.
Nostra pàgina web recull les seves dades personals per rebre diverses formes i per correu electrònic per demanar-nos qualsevol dubte, aclariment o informació. L'autorització d'enviament d'incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si GRUAS TARRAGONA ho considera convenient, i aquests es regirà per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers per a processament de dades.
A més, tingueu en compte que la fotografies publicades a la pàgina web, han estat capturats pròpiament informant als interessats per a l'únic propòsit de donar a conèixer les activitats i actes lúdics va celebrar organitzats per GRUAS TARRAGONA.
GRUAS TARRAGONA, es reserva el dret de decidir l'addició o no de les seves dades personals als seus arxius.
Recepció de Currículum Vitae
Si vostè ens envia el seu currículum vitae, sota la Llei de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les seves dades personals seran incorporades als nostres fitxers per tal de tenir el seu currículum per a realitzar els processos de selecció de personal, si el seu perfil professional satisfà les nostres necessitats. Mentre no cancel-li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que encara interessat en formar part de la mateixa per a futurs processos de selecció. Amb la finalitat de mantenir els nostres fitxers de dades personals actualitzats, si us plau comunicar-nos tots els canvis i modificacions que es produeixen en ells.
Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals
En qualsevol moment pot oposar-se a nostres enviaments comercials, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei, per escrit signat a GRUAS TARRAGONA en direcció CTRA de Valencia km 1156, 43110 LA CANONJA (TARRAGONA) o enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb una còpia del vostre DNI.
Comunicacions de dades
GRUES TARRAGONA l'informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament per a ús intern en i per a les finalitats indicades. Per tant, no podem donar o comunicar a tercers la informació personal, excepte en els casos legalment previstos, o que l'usuari ens permet expressament.
Seguretat de les seves dades personals
Per tal de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, us informem que GRUAS TARRAGONA ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat de les seves dades personals, de la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat, com és requerit per el Reial decret 1720 / 2007 que regula el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.
Actualitzar les teves dades
És important per mantenir les seves dades personals actualitzades, que ens avisin si hi ha hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat.
Creiem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir indefinidament fins que la GRUAS TARRAGONA considera oportú i adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.
GRUAS TARRAGONA, no és responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a terceres persones a través d'enllaços disponibles a la nostra Web.
GRUAS TARRAGONA pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-se als canvis que es produeixen al nostre lloc Web, així com els canvis legislatius o jurisprudencials sobre dades personals que vagin sortin, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquest lloc web.
D. RESPONSABILITATS
Per posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web us oferim una gran varietat de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no et respondrem a la presència de virus i altres elements que pugin en qualsevol manera danyar el sistema informàtic de l'usuari.
Els usuaris tenen prohibit qualsevol acció sobre el nostre portal que s'originen una excessiva sobrecàrrega de treball en els nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o robots o instal·lació de programari que alteren el normal funcionament del nostre lloc web, o en última instància, pugin causar danys als nostres sistemes.
L'usuari assumeix tota responsabilitat per l'ús del nostre lloc Web, queden únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sorgeix en el lloc Web, inclosos, sense limitació, qualsevol resultat econòmic, tècnic o jurídic advers, així com el desacord de les expectatives generades pel nostre lloc web, obligant a l'usuari a mantenir indemne de qualsevol reclamació a GRUAS TARRAGONA, derivada directament o indirectament de tals actes.
GRUAS TARRAGONA queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte a drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu lloc web, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquest lloc web, ja siguin propis, tercers, o enllaçables a d'altres llocs web, completament quedant exonerat de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de les mateixes.
GRUES TARRAGONA queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per terceres parts per l'incompliment per l'usuari de les condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altre reclamació per incompliment de la legislació vigent.
L'usuari reconeix que ell ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre lloc web, reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en el mateix i, per tant, accepta integra i expressament.
L'usuari és plenament conscient que simplement navegar per aquest lloc Web, així com l'ús dels seus serveis, implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús.
Tot allò relacionat amb el nostre lloc Web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que hi ha cap tipus de discrepància o diferència entre les parts relatives a la interpretació i contingut de la pàgina Web, totes les parts estan subjectes, amb expressa renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu sobre esmenada.
 


 


 
Contacta amb nosaltres 
 
Segueix-nos
 
Gràcies
 
Dades Varies
 
                 
  Telèfon: 977 551 288
Email:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Fax: 977 553 870
   facebook-logo   twitter-logo   Si desitges tenir un record nostre descarrega't aquest fons de pantalla:
              1280 x 1024
              1440 x 900
              1680 x 1050
 
  Copyright © 2013
Gruas Tarragona, S.L.
N-340a, Km. 1156
43110 - LA CANONJA - TARRAGONA | Tots els drets reservats